Wie zijn we?

Tomas Van Reybrouck

Tomas Van Reybrouck is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij is lid van de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling). Hij is sinds 1992 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is hij senior opleider aan de Interactie-Academie te Antwerpen, supervisor en redacteur bij het tijdschrift Systeemtherapie. Hij volgde bijkomende opleidingen op het vlak van rouwverwerking en in de narratieve therapie. Tomas is beschikbaar voor individuele psychotherapie, partnerrelatietherapie, professionele coaching en supervisie.


Philippe De Wilde

Philippe De Wilde is klinisch psycholoog en psychotherapeut (Interactie-Academie te Antwerpen). Hij is lid van de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en  Systeemcounseling). Hij werkt reeds lange tijd in de geestelijke gezondheidszorg. Zijn therapeutische belangstelling gaat o.a. uit naar de vraag hoe men zich recht houdt in een samenleving die vooral gericht is op succes en die de verantwoordelijkheid voor problemen bij het individu legt. Identiteitsvragen, angst en onzekerheid en depressieve gevoelens zijn dan vaak in het spel. Hij specialiseerde zich in relatietherapie. Problemen en vragen bij het ouder worden behoren tevens tot zijn werkveld, alsook hoe te leven met een chronische ziekte. Philippe is beschikbaar voor individuele psychotherapie en partnerrelatietherapie.


Luc Van den Berge

Luc Van den Berge is doctor in de pedagogische wetenschappen, master in de wijsbegeerte en sociaal verpleegkundige. Hij is als systeemtheoretisch en narratief psychotherapeut werkzaam in het kinderen- en jongerenteam van het Regionaal Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Deinze-Eeklo-Gent en heeft een erkenning als supervisor en opleider bij de BVRGS. Hij werkt sinds 1989 in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is hij senior opleider aan de Interactie-Academie te Antwerpen en auteur. Hij is als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de KUL, en als praktijkassistent aan de UGent. Luc is beschikbaar voor filosofisch consult en supervisie (individueel en groep).